ma: afspraak | di, wo, do, vr: 10:00–18:00 | za: 10:00–17:00 | koopzondag: 13:00–17:00 | |

NOUVO fashion wordt gerund door Renée Wieringa-Willems. Zij is de derde generatie Willems in de fashionbranche en zij zegt voor de grap wel eens dat ze al bijna 46 jaar in het vak zit. Vanaf haar zesde liep ze modeshows in de zaak van haar vader. Heel af en toe mocht ze mee op inkoop in Amsterdam, dat was uiteraard erg spannend. Na een gedegen textielvakopleiding en verschillende jaren ervaring opdoen in binnen- en buitenland in diverse disciplines van het modevak mocht ze beginnend als verkoopster in 1990 beginnen in het familiebedrijf bij haar vader. In 1999 nam zij samen met haar man de zaak over en zet deze succesvol met haar fashion-team voort.
Met veel passie en vakmanschap voeren zij een heel diverse aanbod trend-, cocktail-, gala-, feest- en dirndl-fashion. De perfecte outfit, inclusief accessoires, bijpassende lederen pumps in maar liefst 7 modellen in 88 kleuren, beeldige clutches en prachtige hoeden. Compleet gestyled voor het gala, de cocktailparty, bruiloft, eindexamenbal, schutters- & meifeest en uiteraard het Oktoberfeest.

Gezelligheid, eerlijk & deskundig advies met persoonlijke aandacht van Marianne, Patricia, Noortje, Anne en/of Renée, en een unieke collectie leeftijdsloos en stijlvol waarmee je je kunt onderscheiden.
Dat is een ware MUST bij NOUVO!